today

bild (50)bild (49)

Typ såhär ser jag ut idag. Långkjol från H&M och t-shirt från New Yorker.

Helgen är helt okej, ganska bra till och med om man jämför med hur veckan har varit. Jag gråter inte helt förtvivlat och har inte ont i bröstet av ångest. Tummen upp för det!

6 reaktion på “today

  1. Läste precis genom din blogg lite snabbt. Och jag blir så himla ledsen att du har mått som du har mått. Att saker och ting har hänt dig, som egentligen aldrig borde ha hänt.

    Jag hoppas att livet har tagit sig an ett nytt kapitel. För stark är du fan i mig! Massa styrkekramar!

  2. Mycket viktigt att veta att du kunnat bli bättre. Att du nu har den erfarenheten. Att du mår sämre nu är logiskt. Många av oss skulle säkert bryta samman inför tanken att eventuellt ha en allvarlig sjukdom. Helt naturligt!

  3. Hej! är igen ingen som brukr komentar i folk bloggar även om jag brukar läsa din blogg. jag tror på dig som fan sak du veta ingen press men jag tror på dig från botten av mitt hjärta. Jag skulle vilja rekomendera EA12-stegs pogram för dig.De har hjälpt mig jätte mycket vistt behandlingshem i all ära jag har varit på några.Men rekomenderar dig detta! och gör det som medmänniska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>