avslutning och förlängning

bild (57)1Idag har jag varit på min praktikplats på fritidset och sagt hej då, kramats, fått finaste intyget, choklad och bilder. Det var helt klart med blandade känslor som jag lämnade stället. Det har varit så himla bra där, men nu har jag ingen ork till att vara kvar. Men att jag äntligen fick avsluta det på ett bra sätt känns skönt. Jag tror att man behöver det, ett riktigt hej då. För att kunna gå vidare. Nu ska jag gå vidare. In i kampen mot borderline och levern. Jag har insett att det krävs mycket tid och ork för att klara den kampen. Jag gråter ögonen ur mig varje gång jag har terapi och lite däremellan. Jag är i alla fall så sjukt tacksam för att jag är på behandlingshem nu där jag kan få mycket stöd. Idag har jag dessutom fått reda på att jag har fått min förlängning godkänd – hurra!

3 reaktion på “avslutning och förlängning

  1. Vi är många som hejar på dig i din kamp!! Jag vet att det inte gör att tårarna blir färre, men jag hoppas det adderar något till den styrka du redan besitter.

    Kram♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>