leverklåda och akuten

20130905-002520.jpg

Ikväll drabbades jag av fruktansvärd leverklåda. Jag kan inte ens beskriva hur det känns. Jag bara skrek och grät och hade fullständig panik. Det var som att ha svår klåda inne i själva kroppen. Herregud vad jag aldrig mer ska klaga på ett myggbett.

I alla fall så ringde vi Sjukvårdsupplysningen som ville att jag skulle åka in akut. Så där har jag suttit hela kvällen men nu är jag hemma och mår lite bättre. Har fått medicin också.

Nu blir det tyst här ett par dagar. Imorgon åker jag till Halmstad för på fredag ska min kära syster och Mattias gifta sig! Så himla fint. Och jag ska vara brudtärna! Jag kommer säkert uppdatera nåt på enflickasomarstark @ instagram om ni vill hänga med, annars hörs vi i slutet på helgen. ♥

9 reaktion på “leverklåda och akuten

  1. Hej, ville bara skicka några kramar och säga att du är så himla stark och en sådan fantastisk förebild för en som kämpar med att bli fri från ätstörningar depression och skälvskadande. Tack, för att du bevisar att det går! Kram fina du

  2. Vill också skicka massa kramar till dig Jessica!
    Hoppas allt det här med levern och magen löser sig.
    Och du, hoppas bröllopet blir fint! Du kommer vara jättefin som brudtärna <3

  3. Asså när får du svar på datortomografin egentligen? Det har ju snart gått tre veckor sen du gjorde den, så lång tid kan det väl ändå inte ta att få svar

  4. Fy vad jobbigt. Leverklåda vet jag inte mycket om men själv har jag kroniska nässelutslag som blossar upp ibland, och det är ett HELVETE. Utslagen känns liksom in i märg och ben, det kliar inuti hela kroppen. Hoppas verkligen du mår bättre nu och att du får en riktigt riktigt trevlig helg! Passa på att njuta av att få vara brudtärna, hur kul som helst ju! ^^

  5. Hoppas du får en bra helg! Läste att du skulle få svar den 13/9, lång väntan men det kan kanske ses som positivt. Hade de hittat något misstänksamt på bilderna hade du definitivt inte behövt vänta på svar tills läkaren är tillbaka från semestern. Så med största sannolikhet var ct-röntgen felfri! Dock har du ju fortfarande kvar jobbiga besvär samt symtom, hoppas innerligt att du får hjälp & svar snabbt på vad som ligger bakom. ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>