bröllopet

Det var så himla fint. Fantastiskt till och med. Allt blev sådär perfekt som man nästan inte ens vågar hoppas på. Det har verkligen varit mycket innan som skulle göras, men nu inser man hur värt allt ståhej är. Jenny (min syster) och Mattias var så lyckliga. Jag var så lycklig. Grät och skrattade på samma gång. För att min kära älskade bästa syster hittade en helt fantastisk man som är en självklar del i familjen. För att min familj och Mattias familj har slagits ihop och blivit stor. För att min syster var den vackraste bruden i hela världen. För att det var helt underbart att vara brudtärna till henne. För att jag var lycklig på riktigt mitt i allt kaos. För att jag lever och för att jag kunde vara med. Jag grät när jag tänkte på det på bröllopsdagen. Hade jag dött för ett år sedan så hade jag aldrig fått vara med på den där stora dagen. Jag insåg då hur mycket man går miste om om man dör, ger upp och tar slut på allting. Det är aldrig värt det. I fredags när allt var så fint var jag lyckligare än någonsin över att jag levde. Världens finaste bröllop som jag kommer kunna leva på länge. ♥

IMG_0176

IMG_0177Bestman & brudtärna :)

7 reaktion på “bröllopet

 1. Vart har du köpt den klänningen? sjukt fin nämligen coh jag skulle bhöva en för ska på bal nästa år men den klänningen var sjukt snygg så jag kan ju skriva upp märket så har dem något liknande nästa år kanske :) Puss

  • Hej finis! Jag beställde den på Tradera av NatthanichaFashion1

   Såg nu att inte just den klänningen finns till salu just nu, men andra fina festklänningar, och kanske kommer den tillbaka :) Håll utkik till nästa år vetja :)

   Puss!

 2. Åh vad fint!
  Jag vill gärna tipsa dig om den här forskningsstudien om självskadeproblematik och tvång inom psykvården där man kan delta genom att berätta om en/flera situationer man varit i; http://www.ltu.se/research/subjects/Omvardnad/Forskningsprojekt/Erfarenhet-av-sjalvskada-och-tvang-i-psykiatrisk-vard-Vill-du-delta-i-en-forskningsstudie-1.102487

  Allting är anonymt och forskning om psykisk ohälsa och psykiatriska vården är så viktigt!! Jag har delat den på min blogg, men du, som driver Sveriges största(?) (och bästa) blogg om psykisk ohälsa kan jag verkligen dela med den till många! Jag personligen tycker att det vore hur guldvärt som helst. Kram på dig, hoppas du mår okej trots allt du går igenom just nu! <3 Kom ihåg att det viktigaste är inte att ALDRIG falla, utan att resa sig igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>