typ sjuk på sjuk

bild (69)Dagarna går och egentligen är det inte så mycket med mig just nu. Sedan jag kom hem från Halmstad har jag haft tandvärk, mensvärk och huvudvärk och det är verkligen inte kul när man inte får äta värktabletter på grund utav levern. Idag har jag känt att jag har fått någon infektion i kroppen så imorgon ska kroppstemperaturen börja kontrolleras. Läkarna har sagt till mig tidigare att det inte är bra för mig att ha feber med mina dåliga levervärden så jag hoppas att jag slipper undan så att jag kan få en sjukhusfri vecka. Att bli ”vanligt” sjuk är aldrig kul men nu märker jag hur mycket mer en infektion tar på mig när kroppen är svag redan innan.

Nu ska jag försöka sova och vila upp mig så mycket jag kan. På fredag ska jag förhoppningsvis få svar på datortomografin och om jag inte blir sämre så får jag fint besök till helgen. Annars rullar dagarna på. Jag försöker slappna av efter bröllopet och vila mig ordentligt, jag sitter vid jourmejlen, är med på behandlingshemmets planering, dricker mer kaffe än vad dietisten vill, spelar skipbo, ser på tv, kämpar med maten och har terapi. bye ♥

9 reaktion på “typ sjuk på sjuk

 1. Sänder dig styrka tjejen! Hoppas du snart ser ett ljus på detta.
  Jag tycker så galet mycket om din blogg,
  så inspirerande och motiverande på alla sätt!
  Har själv haft anorexi och får ibland brottas med tankar fortfarande.

  Kram

  Följ mig gärna på insta om ni vill :) ”onlyemmy”

 2. Sänder dig styrka tjejen! Hoppas du snart ser ett ljus i detta.
  Vill även berömma dig för ditt arbete med bloggen, den är så inspirerande och motiverande på alla sätt. Jag har själv haft anorexi och jobbar fortfarande med jobbiga tankar då och då.
  Kram

  Följ mig gärna på instagram om ni vill :) onlyemmy heter jag där.

 3. Tyvärr tar en infektion mer på kroppen om man redan är sjuk innan. Men jag vet att du är stark! Så håll ut gumman, vi håller tummarna för att det går över snart. Kramiz<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>