projektupdate

Idag tänkte jag berätta att påsen med kläder som ska säljas börjar minska och att projektet snart är slut. Fast det är det ju inte riktigt då jag har spånat vidare på idén om pengainsamling till välgörande ändamål och har lite nya idéer om hur jag ska gå vidare sen när allt är sålt :) Än så länge har jag kommit upp i cirka 1700 kronor och allt ska ju då skänkas till BRIS. Åh vad jag längtar tills den dagen jag ska ge över alla pengar, det kommer kännas så himla bra.

8 reaktion på “projektupdate

  1. Hur kommer det sig att du nu helt plötsligt mår bra igen när du fick reda på att du inte har någon tumör och sjukhusutredningen har lagts ner?

    • Jag förstår inte riktigt frågan. Bra mår jag ju tyvärr inte. Självklart är det skönt att det inte var en tumör men allt har varit väldigt psykiskt påfrestande vilket har lätt att jag hamnat tillbaka i depressiva tankar och ätstörningsmönster och sånt går ju tyvärr inte över av sig själv under en natt.

  2. Vad skönt att det inte var cancer! Att få och vänta på sådana besked kan verkligen få en att må dåligt. Jag fick vänta 3 månader på ifall jag hade HIV eller inte. Som tur var hade jag inte det.

    Kämpa på du med! Grymt att ha varit skadefri så länge :) Fortsätt att gå emot ätstörningstankarna!

  3. Visst är det, denna är så stor så man går i princip hela dagen på den :)

    Så fint av dig att skänka pengar till Bris. Själv gör jag änglar & säljer & skänker 10:-/ för varje ängel jag säljer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>