idag

Idag inviger jag mina nya jeans från H&M. Jag hatar egentligen jeans men dessa är ju underbara. Min rosett-tshirt kommer från Tradera, vita kängor från Skopunkten och så min kära Håkan-Hellströms-tygpåse.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

15 reaktion på “idag

    • Tack (:

      Hm jag vet knappt. När jag klippte lugg första gången var den ganska ”tunn” men sen har den ju växt och så har jag bara klippt den själv lite på längden. Sen kammar jag den minst en gång varje dag, ofta fler och så tvättar jag bara håret 1-2 gånger i veckan och använder sedan torrschampoo däremellan :)

  1. Svar: åh tack, du med! Vet inte om du känner igen mig, men jag följer dig på instagram och jag måste bara säga att du tar himla fina bilder, och att du som person verkar så fantastiskt stark och bra. Jag hejar på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>