instagram september

insta

i september har jag gått i mönstrade tights nästan varje dag, promenerat och fotat hösten, varit förkyld, druckit mängder av te, läst ungefär två böcker, utmanat mig med choklad och popcorn, varit på massor med loppisar och köpt prickiga koppar för sju tior. vill ni följa med mig i min fotovardag så heter jag enflickasomarstark. puss!

14 reaktion på “instagram september

  1. hejsan, hur är det med dig själv har jag nu genomgått min stora hjärtoperation och hoppas att min lever ska krympa nu så jag slipper smärtan i sidan.. hoppas allt är på rätt väg för dig också och jag älskar den prickliga kjolen/klänningen jag har en mörkblå med vita prickar som jag älskar.. samt att jag har fastnat i fina stödstrumpe träsket nu efter operationen 😉 kramar i massor

  2. Hejsan Jessica!
    Jag är journalist i Stockholm och skriver artiklar om psykvården i Sverige. Jag har försökt hitta i din blogg om du befinner sig i Stockholm eller inte. Men har inte sett något. Om du är i Stockholm och vill prata med mig kan du väl mejla mig på fridaphotos@gmail.com. Ha det gott, kramar

  3. Vilka fina bilder! :) Du är fin, du har underbar klädstil och du har verkligen en blogg som berör! Jag har inte läst din blogg förut, men efter att du kommenterade min så att jag hittade den så kommer jag nog att stanna. Jag har läst dina inlägg nu i flera månader bakåt, du skriver på ett sätt som verkligen berör mig, så fint, beskriver känslor så bra.

    Jag önskar dig lycka till med allt, jag håller verkligen tummarna för att du en dag ska bli helt frisk. Ge inte upp trots att det ibland känns jobbigt, jag tror på dig! Kram!

    Svar: Tusen tack! Både för dina snälla ord och för att du fick mig att hitta din blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>