krismöte

när min bästa kontaktperson sa att han saknade vanliga jessica så grät jag. för att allt är som det är och för att jag också saknar henne.
så himla mycket.

i morse fick jag reda på att vi skulle ha möte. jag, min kontaktperson och min terapeut. de är oroliga. rädda. jag med. skräckslagen. trots att mötet gjorde ont i hela mig så blev jag också trygg. för att dem finns.
och för att de är beredda att vänta och kämpa. tills jag blir jag igen.

alla i personalen saknar den vanliga tjejen. de längtar efter henne. jag hoppas hon kommer tillbaka snart. för just nu är det bara krig inom mig. hela jävla tiden. vid varje måltid och all tid däremellan. ätstörningar är skit.

imorgon blir det nytt möte.

7 reaktion på “krismöte

  1. Ätstörningar är förbannat jobbigt! Men det finns bara ett sätt att övervinna dem! Att äta regelbundet! Är man underviktig är det viktigt att vila också! Det är det väl vid en del andra ätstörningar också! Om man är överviktig är motion viktigt! Alla med ätstörningar måste ändå fokusera på regelbundenhet och tankarna som finns i hjärnan! Du kommer klara dig igenom det här! Du är stark! Ge inte upp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>