ullared!

idag har jag gått upp klockan fyra, åkt bil i sex timmar, bränt fyra tusen spänn. men jag har haft en bra dag. en glad dag. jag är stolt för att jag lyckades äta en bra frukost för första gången på länge. mindre stolt över att jag inte klarade av att fika som jag hade bestämt mig för. men det som är så bra är att jag köpte flera påsar popcorn och choklad. det visar att jag är beredd på att fortsätta kämpa och utmana mig själv. tror det blir redan till helgen faktiskt. nu är jag så trött att ögonen svider och fötterna värker. imorgon har jag sovmorgon till nio och tack och lov för det (:

ullared

9 reaktion på “ullared!

 1. Du är grym tjejen =)
  Jag har haft så fullt upp med plugg nu en tid men idag har vi haft tenta på skiten så nu känns det lite lättare =) Har knappt hunnit med några bloggar alls så därför har jag missat lite här hos dig. Hur har det gått med alla undersökningar? Har dom kommit fram till varför du mådde illa och allt sånt? Är det bättre med det nu?
  Jag ska på en hemsk undersökning på tisdag. Datortomografi av tjocktarmen så på måndag blir det tarmrensning *urk* :/
  Kram

 2. Vad köpte du i Ullared? Ska dit själv snart. Inte blivit av att kommentera men du säger själv det jag tänkt säga. Inte konstigt det blev bakslag när du levde under cancerhot. Har du en gång fått bukt med ätstörningarna kan det bli bättre igen! Bra att hitta ett annat sätt att bemästra ångesten på som du själv skriver. Lycka till! Jag tror på dig lilla urstarka flicka!

  Kram Gunilla Johansson 54

 3. Bra kämpat tjejen <3

  Jag som många andra är nyfiken på vad du köpte :)

  Förresten, jag undrar lite som Maria. Hur mår du fysiskt nu?

  Kramar!

 4. Kul att höra att det finns glada dagar ibland också. :) Ta vara på dem, och kom ihåg att man kan hitta ljus överallt, bara man letar. <3 Och njut av godsakerna, jag hejar på dig!
  Kramar <3

 5. SE dig själv vid en sjukt bra film med en skål popcorn och ett glas vatten (ja jag tycker att det är sjukt gott med vatten till popcorn x) ) sen bara sitta och mysa sönder. Längtar till lördag då jag ska göra det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>