för att

bulle

för att det är kanelbullensdag. för att jag innerst inne vill bli frisk. igen. jag är rädd och har i ett dygn bråkat med mig själv. ska jag eller ska jag inte. men jag ska. för jag ska bli fri. för att det är fredag. för att livet är värd det. för att kampen är den enda rätta vägen. för att jag är stark. och framförallt – för att det är gott.

12 reaktion på “för att

 1. Du har klarat det förut och du kommer klara dig ur det igen. Det viktigaste är inte att aldrig falla, men att ta sig upp igen när man gjort det.
  Själv åt jag en kanelbulle ikväll, trots jobbig tandvärk, bara för att inte låta ätstörningen vinna över mig. För att visa att det går.
  Många styrkekramar! <3

 2. Måste säga att jag tycker du är hur stark som helst!!! Och att jag är så avundsjuk på din talang, alla bilder du lägger upp är magiskt fina och underbara!!!

 3. Du är så himla stark, du klarar det verkligen! Du får mig att även orka kämpa, jag blir så glad av din blogg. Den är grym. Du motiverar så många andra till att få ett friskare liv! Du är grym och min förebild. Kram <3

 4. Beundrar fortfarande hur stark du är. Har du en gång tagit dig ur skiten, då kan du minsann göra det igen! <3 Hoppas kanelbullen smakade underbart :) <3

  Sv: De var supergott! 😉

 5. ”Jag borde ta en kanelbulle, för det är kanelbullens dag ”-peppade jag mig själv både innan fredagen och under fredagen. Men det blev ingen bulle. Var inte alls sugen.
  Heja dig för att du ”firade” bullens dag och jag hoppas verkligen att du njöt av den!

  Kramar från Johanna
  -som idag känt mig själv som en kanelbulle :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>