att våga försöka igen

nu var det hundra år sedan ni fick ett videoinlägg – så det var på tiden tyckte jag! idag pratar jag om att våga försöka igen när det inte blev som man ville.

[videofyme id=”3700383″ class=”aligncenter”]

14 reaktion på “att våga försöka igen

 1. Amanda tog orden ur min mun, tänkte med skriva det. Du är så jäkla bra. Jag tror inte du förstår hur mycket du inspirerar andra med dina ord och meningar.

  Se det inte som ett krav att göra allt det som du gör, se till att du alltid får ut något positivt av det själv också. Har följt din blogg länge, du skriver verkligen bra!
  Styrkekramar till dig :’)

 2. Du har verkligen rätt och det du gör är så häftigt, att du fortsätter kämpa men också försöker få andra till att kämpa!
  Du är underbar, hela din blogg är underbar för dina ord hjälper verkligen.

  Kram

 3. Hej tjejen!

  Ville bara säga att jag tycker du är så otroligt stark som fortsätter kämpa, trots att du har det jobbigt med ätandet. Jag sitter i samma situation som du, dock har jag ingen ätstörning, men har svårt att äta överhuvudtaget, eftersom jag får ångest. Jag lever idag bara på pasta, yoghurt och choklad.

  Jag läser din blogg varje dag, och du peppar mig verkligen till att fortsätta kämpa, även när allt känns skit. Fortsätt med det, och ge aldrig upp! Du är en jätte fin tjej som förtjänar det absolut bästa! :)

  Stor kram från en till Jessica

 4. Du är så stark och bra på att inspirera andra. Hoppas som någon skrev här ovan att du även lever som du lär; d.v.s. tar hand om dig själv på samma vis som du peppar andra att göra. Ge aldrig upp fina du.

 5. Du är så duktig, du ger en motivation till att fortsätta kämpa! Jag har haft ätstörningar för två år sedan, blev av men mensen. Men det har gått över nu och har ingenting som gör mig ledsen just nu. Men när jag kollar på dig får jag sådan motivation till att vilja hjälpa andra. Efter att ha kollat igenom dina klipp så har jag bestämt mig för att utbilda mig till något inom behandlingshem eller psykolog. Tack.
  Du är verkligen en stark tjej och du kommer klara detta. <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>