8 reaktion på “två rosa från ullared

 1. Hej!
  Jag vill mest lämna ett avtryck. Kom in på din sida via Camillas blogg.
  Jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Slåss själv med psykisk ohälsa sedan många år och kämpar för att bli frisk. En stor del av min räddning var när jag bodde på behandlingshem. Det går att bli frisk. Det måste gå att hitta ett hyffsat normalt liv. Ett liv där du kan hantera kaoset och mörkret. Jag tror det.

  Eh, det blev mest svamligt, men ville skriva att jag har läst.

  //Helena

 2. Åhh har likadana Tofflor som du! Dom är så sköna! var på ullared 1/2 veckor innan dig! (skit att vi inte var där samtidigt, Vill så gärna träffa dig)

  ha de så bra jessica <3

 3. Hej,
  jag vill egentligen bara säga att jag tycker du är fantastisk. En dag kommer du bli fri och den dagen kommer jag glädjas med dig:) Fortsätt kämpa på med allting och försök leva i nuet:) Ju mer du lever i nuet och accepterar allt som sker desto lättare blir det:) En dag tror jag du kommer att vara världens bästa sjuksköterska:)

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>