mammabesök och ångest

fikaigår kom världens bästa mamma till skåne. jag mötte henne i lund och hela dagen gick vi i affärer, shoppade, fikade och åt, pratade och myste. sen har hon sovit över här och idag åkte vi till kristianstad. att ha mamma här har verkligen varit mysigt, men jag har inte mått så bra. många prövningar och utmaningar med både fika och restaurangmat. idag har jag haft fruktansvärd ångest så mamma åkte tillbaka till göteborg tidigare än vad vi hade tänkt. jag åkte tillbaka till behandlingshemmet och har pratat ordentligt med min kontaktperson.

nu är jag mest trött efter den här kämpiga veckan. det gör ont och det är svårt. jag förstår nog fortfarande inte allt som har hänt de senaste dagarna. nu har min kontaktperson och min terapeut gått på helgledighet och det känns fruktansvärt vemodigt. de har varit helt fantastiska den här veckan! men jag vet, att de tänker på mig och finns med mig ändå. jag ser inte framemot vägen jag har framför mig, men när jag kommit ut på andra sidan så kommer jag vara lycklig för att jag gick den. och kära ni, tack för allt pepp.

10 reaktion på “mammabesök och ångest

  1. Du är så stark & du klarar detta! & även om du kanske inte känner dig stark just Nu, är det okej! Det ÄR OKEJ att inte må bra. Glöm inte bort alla dina fina & peppande ord du ger allihop!
    Kramar

  2. du är så vacker och så bra. och vet du vad? jag älskar dig för allt du skriver och tycker. för alla tankar du har. för du är så in i helvete klok och man önskar att alla människor hade den kunskapen du har. din resa är otrolig. du är en otrolig människa. och jag VET att du kommer klara detta igen för du har redan bevisat för dig själv att det går. du vet att det går. och nu har du ett smakprov på hur det friska kan vara och på hur det kan kännas, så nu kan du påminna dig om det när ätstörningsmonstret smyger sig på och försöker ta över situationen. tänk på alla bra stunder utan det monstret i ditt huvud. kämpa för allt du är värd för du är värd så jävla mycket mer än det här.
    styrkekramar. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>