jeansjacka

i säkert minst ett år har jag letat efter en jeansjacka, men ingen har varit bra. tillslut hittade jag den perfekta oversize-modellen för en krona på tradera. åh.

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam

9 reaktion på “jeansjacka

  1. Guud, perfekta jackan ju!!

    Svar: Åå va spännande att du har en likadan ryggsäck för jag köpte min i en secondhand affär! Vart köpte du din? 😀

  2. Du är så otroligt vacker fina du och en sådan jacka är så fruktansvärt snyggt, bra köp där! Hoppas du får en bra dag och gör den till ngt bra. Massa kramar

  3. wow…. du anar inte hur länge jag har letat efter en perfekt jeansjacka och den här är helt underbar på alla sätt. Jag kollar på tradera ständigt men ingen som faller mig i smaken. Tips på liknande jackor ngn stans?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>