ge ingen tid till ånger, det blir bra vad som än kommer

vissa dagar bara går utan att jag minns. vad som händer. vad som känns.
andra dagar ättsar sig fast på näthinnan.
idag är en sån dag.
då jag har bråkat med en av de viktigaste personerna i mitt liv. när vi tjafsar, är oense om allt. när han bara vill hjälpa mig så förbannat mycket men då jag är för dum för att förstå. för fast i ätstörningen för att se.
och ingenting i hela världen gör lika ont.
som när jag förstår att en av de viktigaste relationerna i mitt liv har förändrats.
när ingenting är som förr.

ibland är jag helt värdelös på att kämpa. för att ångesten tar över. för att rösterna är så starka.
det absolut värsta med ätstörningar är lögnerna. när jag offrar hela mitt liv på att försvara mig. förminska problemet. ena sekunden tror jag att jag förstår. i nästa är jag inte ens sjuk. när det är fel på alla andra utom mig själv.

livet känns så långt borta. alla planer, drömmar.
hela jag.
känns så långt borta.
men det är känslor.
och inte detsamma som sanning.

10 reaktion på “ge ingen tid till ånger, det blir bra vad som än kommer

 1. Du har så rätt, det är känslor och inte sanning.
  Livet är alltid där, livet finns alltid, demonerna får dig att tro annat, demonerna lurar i dig saker som inte är sanna.
  Rösterna har fel, helt fel. När jag ser dig Jessica, på bild, så tänker jag ”Vilken vacker kvinna, och stark som har gått igenom så mycket”. Du är en förebild, ibland när jag känner att allt är så jävla hopplöst tänker jag på dig. Tänker att, hon har också haft det jävligt, hon hade det förjävligt. Hon tog sig ur det, då kan jag också det. Och trots att du har fallit ner i ätstörningen igen, så är du fortfarande så himla stark!

  Livet väntar på dig, drömmarna kan bli sanna och alla dina planer. Du måste kämpa emot rösterna och demonerna, vinna över dem. För då är livet där och väntar på dig, då kan du göra allt du drömt om, ha det livet du alltid velat ha. Ingenting är omöjligt, absolut ingenting. Du klarar det här. Jag vet det!
  massa styrkekramar <3

 2. ”men det är känslor.
  och inte detsamma som sanning.” <3

  Finns här för dig, du kommer att vinna över ätstörningen igen, kom ihåg att det är du som bestämmer.
  Kramar! <3

 3. Älskling, det är okej att ha dåliga dagar. Det viktiga är att inte varje dag är dålig. Jag tror så mycket på dig <3 Never give up! Enorm kram

 4. Hej jessica!

  Började läsa din blogg och kolla på dina videoblogg inlägg för ca en månad sen och ja måste bara säga att du är en otroligt vacker och stark kvinna som är värd all kärlek och stöd du kan få. Sen vill jag också säga att du har verkligen hjälp mig också vid svåra och jobbiga stunder för även om mina alvarligaste problem handlar om ätstörningar och andra eller borderline så säger och skriver du verkligen saker som får en att tänka helt anorlunda och komma ut pånya banor igen. Önskar dig all lycka i livet kramar felcia♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>