vad jag längtar efter att äta

Jag tror att det är bra.
För mig är det i alla fall bra.
Att tänka på allt det där man skulle vilja äta. Som man längtar efter så mycket. Genom att göra det längtar jag också efter det friska. En stor del av livet handlar ju om att äta och fika. Att ha ätstörningsmonster i hjärnan är (tycker jag) som ett stort handikapp till livet. Därför tänker jag varje dag på allt det där jag längtar efter. Det hjälper mig framåt på vägen mot ett friskt liv. Vissa av sakerna nedan äter jag redan, men med stor ångest och inte alls i de mängder jag önskar. Imorgon ska ni få höra vad för saker jag längtar efter att bli frisk ifrån!

vad jag längtar efter att äta

14 reaktion på “vad jag längtar efter att äta

 1. Just nu har jag en enorm längtan efter ost i alla dess former, en riktigt god och flottig pizza, vanlig cola och ciabatta-mackor. Jag tror på dig! Någon dag kommer du att sitta och njuta av dessa saker igen, ett steg i taget! Kram på dig fina Jessica.

 2. Jag har ett liknande helvete, inte kul alls men Gud vad starka vi ska bli! Längta massor, det är ett steg i rätt riktning.
  Kämpa på tjejen, du är värd så mycket mer. Kram

 3. Ja du det finns så mycket man längtar att äta som anorektisk jag tänker också mycket på vad jag längtar effter mycket av det du skrivit tycker vi samma tycker också om goda mackor men jusst nu är det lite för svårt hoppas det går framåt för dej vönnen tänker på dej varje dag kämpa på å om du kan å vill ses jag gärna i gbg kram louise

 4. Choklad som inte är i en dietbar! Att inte alltid ta light produkter! Älskar dig Jessica! Jag gillar inte att säga du klarar detta. För jag känner inte dig så mycket. Men jag tror på dig. ♥

 5. En dag kommer du sitta och mumsa i dig det där igen. Det är jag helt säker på.

  Jag själv har inte någon ätstörning utan bara lite påverkningar från samhällets ”var-smal”-normer, men jag längtar efter att äta en av alla chokladbiskvier som jag bakade igår. Någon i mig säger till mig att jag inte vill eftersom det är onyttigt, men åh vad jag vill.

 6. Jag vill kunna äta chips och godis tillsammans med mina vänner när vi har filmkvällar och faktiskt kunna dela filmkvällen med mina vänner istället för att konstant tänka på kalorier och ångest och att jag inte får äta det. Jag vill bara kunna äta det och vara glad under filmkvällarna, tillsammans med dem..

 7. Saknar att äta riktig mat, typ husmanskost och godis/glass.
  Men som dig har jag också en lista, som jag kan kryssa av och känna lite in your face till alla som tvivlar på mig!
  Men du får inte glömma!!
  Du har klarat det förut, en dag i taget så fixar du mer och mer och kan njuta av maten igen!
  Styrkekram

 8. Åh, fina du. Snart så kommer du kunna äta allt detta utan ångest. Precis som du kunde för ett tag sen. Ångesten och ätstörningen får inte segra. Styrkekramar till dig <3

 9. Jag är ”frisk” från min ätstörning samtidigt som jag känner mig fetare, äckligare och mer utom kontroll än någonsin. Men vissa saker äter jag fortfarande inte och jag längtar efter prickig korv, älgkött med kantarellsås, äta onyttig mat/fika bland folk jag inte känner så bra utan att få ångest, kunna äta tillsammans med killar jag tycker om, och mest av allt att VÅGA äta saker jag inte är van med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>