min vecka

Den här veckan har verkligen varit upp & ner och upp & ner. Jag har skrattat och skrikit om vartannat, gråtit och tappat humöret tusen gånger. Den här veckan har både jag och ätstörningen vunnit. I onsdags vann jag i alla fall då jag vågade äta en hamburgare i ett badhus. Idag har jag tagit en del prover som visade att jag har stora vitaminbrister. Annars händer det inte så mycket här. Det är bråk och tjafs om mat och varje dag går jag runt i min bubbla och längtar efter framtiden som känns väldigt långt borta. Men trots att det känns som att jag trampar runt på samma ställe hela tiden så har jag ändå kommit en bit framåt då det faktiskt går bättre med drickandet nu. Det gör också hela situationen mindre akut och den här veckan har varit helt fri från sjukhusbesök. TJOHEJ på det och på att det är helg nu!

17 reaktion på “min vecka

 1. Hej! Har följt dig i din kamp länge nu utan att kommentera. Tänkte att som tack för den styrka du givit mig ibland vill jag dela med mig av en låt som ger mig styrka – Sound The Bugle. Om du söker på den kommer du se att den är från en barnfilm, Spirit, som handlar om en häst med en okuvlig inre kraft – precis som du! Jag hoppas den kan peppa dig, påminna dig om vem Du är och att det är värt att kämpa för att bli fri igen!

 2. Ät, drick och var glad!

  Gammalt uttyck jag hörde som barn. Kom på det när jag läste om dig idag. Märker att du har humor mitt i alltihop så därför skriver jag det. Tänker på dig! Njut av detta att du åt av hamburgaren! Gotta dig åt detta o beröm dig själv! Kram Gunilla

 3. sv: Tack så jätte mycket, guud vad glad jag blir! :) Läste snabbt igenom din blogg och den verkar hur intressant som helst, kämpa vidare :) Kram från Josefin.

 4. Uscha, låter som en riktigt usel vecka =/ Men du, efter regn kommer solsken 😉

  SV: Tack snälla, hon börjar bli riktigt fin nu. I somras såg hon mer ut som en älg, avmagrad, omusklad, med ett stort sår i pannan.

 5. Åh, jag vet precis hur du känner dig. Har ju själv en demon som skriker i huvudet och vet hur jävla svårt det är att inte lyssna.
  Jag tror på dig, det ska du veta!
  Sv: Ja, det var riktigt juligt och mysigt!
  KRam! <3

 6. Vad glad jag är att det går framåt ibland, och det hoppas jag att du verkligen också är, ta vara på det och se hur stark och otrolig du faktiskt är. Det är viktigt. Jag hejar på dig och sänder dig en styrkekram så att du ska orka kämpa vidare. Många kramar, du är otrolig! <3

 7. Styrkekram! Du vinner över den där jävla ätstörningen, det ÄR värt kampen. För varje bakslag vet man lite mer om vad som ”sätter igång” en och vad man behöver jobba på. Fast det är sjukt jobbigt, det vet jag. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>