borderlinesnack

Sedan ätstörningsdjävulen tog mig igen har min borderline också blivit värre.
Då jag har det bra,
för att sedan försvinna in i mig själv, gråta med huvudet i händerna.
Ljuga. Allt är bra.
Brottas med tusen impulser.
Vara paranoid.
Bli arg på den personen som egentligen är så bra,
och som inte hade gjort något fel alls.

Mina relationer är stormiga, mitt humör är i världens berg- och dalbana. Jag har svårt att föra en normal konversation just nu. Det går till en viss gräns, sedan får jag ett raseriutbrott på något eller någon. Utåt eller inåt. Stackars älskade mamma som har upplevt detta så många gånger. Då vi pratar i telefon och har det bra.
Men sen tappar jag kontrollen.
Blir arg, ledsen, avslutar samtalet. För att sedan skicka ett sms och säga förlåt.

Då jag slits mellan depression och glädje och hoppas så innerligt,
att jag ska bli frisk och stabil en vacker jävla dag.

13 reaktion på “borderlinesnack

 1. åh jag önskar så innerligt att det helt magiskt kunde bli bra för dig! vet hur skitjobbigtjävlafruktansvärt det är, men tvivlar inte en sekund på att du kommer klara det den här gången också! kämpa på fina! kram

 2. Det är klart du kommer bli frisk igen allting varar inte för alltid så tänk bra tankar å ta en dag itaget. kramar louise

 3. Jag känner igen mig i så mycket du skriver. Men du är en kämpe, du kommer klara detta. Jag håller alla tummarna för dig, du har tagit dig ur det en gång och då kommer du klara dig galant denna gången. All kärlek till dig

 4. Vännen, en dag kommer du att bli frisk, det bara vet jag. Du är så stark, men även starka personer faller neråt ibland, men du kommer hitta styrkan igen och orka börja kämpa ännu en gång.
  Jag har bara träffat dig en gång, men jag önskar att jag skulle kunna få lära känna dig på riktigt.
  Finns här som din vän om du behöver mig.

 5. TACK fina du, din kommentar gjorde min dag! <3 Skickar en massa styrkekramar till dig och vill säga att du är oerhört bra och stark! KRAM och sluta aldrig kämpa du heller <3

 6. Usch. Borderline är en så intensiv och omtumlande sjukdom. Jag har själv människor i min nära familj som erfar/erfarit samma sak. Jag hoppas du kan använda sig av metoder du lär sig och försiktigt lära dig hantera sjukdomen på bästa sätt.

 7. Du verkar så stark ändå som delar med dig av allt det här på din blogg! Jag kan alltför lite om psykisk ohälsa trots att jag jobbar med vård.
  Ta hand om dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>