emporia

Tjoho! Igår var jag på Emporia i Malmö och shoppade! Kom hem med discokängor, reaskor, stjärntröja och två par pyjamasbyxor. Kängorna kommer från Deichmann, de svarta från Din Sko och tröjan från New Yorker. Puss!

bild 31bild 1111

10 reaktion på “emporia

  1. Sv: Tack fina, fina du! Även fast jag inte kommenterar här så ofta så läser jag din blogg. Jag önskar jag kunde hjälpa dig tillbaka på benen igen och bli frisk ifrån ätstörningsmonstret. DU är värd att må bra och jag är så ledsen över att du fallit tillbaka igen.. Du vet vad man brukar säga; fall seven times, stand up eight. Jag vet att du kan. Kram på dig Jessi! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>