mitt nya liv

Det har varit en bra dag. Ångestpåslag emellanåt men jag har levt i ett euforiskt lyckotillstånd. Trots att vägen är lång så har jag ändå från och med nu fått tillbaka mitt liv! För första gången på flera månader har jag velat och orkat se framåt.

Att äta den där äggmackan till frukost som jag längtat efter var helt underbart. Att personalen har slängt min ätstörningsmüsli är så rätt. Att jag har kunnat äta knäckebröd med smör till maten, både lunchen och middagen är ren lycka. Att jag nu ska in i duschen, ta på mig onepiecen, titta på bästa Känn igen sorg och äta choklad känns som världens bästa onsdagskväll. Jag är lycklig! Och tack & puss för alla fina ord.

Processed with VSCOcam with t1 presetSOM JAG LÄNGTAT EFTER DIG!

13 reaktion på “mitt nya liv

  1. Vad bra du är!! Jag blir så lycklig av att du känner ork till att kämpa! Jag blir så glad, önskar jag var som dig! Du är så oerhört stark! <3

  2. Känns som om den där riktigt underbart fantastiskt nästanfriska asbra Jessica börjar leta sig tillbaka, njut av hennes sällskap!
    Du är bäst! xoxo

  3. Så härligt att läsa att du hittat tillbaks till din kämpar anda vill så gärna komma dit du är idag men det är svårt ångesten är enorm men en dag vänder det precis som för dej tänker på dej varje dag många varma kramar louise

  4. Kämpar själv just nu med ätstörningar och mot hjärnspöken och det känns motiverande att läsa om någon som har gått/ går igenom liknande saker.
    Stay strong girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>