kakfest i svartvitt

Idag har vi bakat på behandlingshemmet. Varje torsdag är det bakgrupp och då luktar det sådär gudomligt i köket. Fram tills den här veckan har jag bara avskytt det men idag var det riktigt mysigt. På kvällen har vi haft kakfest och ätit tills alla var helt flamsiga av allt socker. Jag skrattade så att jag knappt kunde andas, slog bort alla tankar på kalorier och älskade mitt liv för hur det är nu. Det känns som att jag har varit död i flera månader men nu återuppstått. SÅ underbart känns det att leva igen!

kakfest

14 reaktion på “kakfest i svartvitt

  1. Vad härligt att du mår bättre! Du är otroligt inspirerande och väldigt stark. Kul att du bloggar lite mer också! KRAM <3

  2. Du är otroligt inspirerande! Jag håller på att kämpa mot ätstörningar och anorexi och har varit nära på att bli inlagd på sjukhus under den senaste tiden. Men jag har börjat se mer och mer hopp inför framtiden och verkligen börjat kämpa för livet och för att leva det så som jag vill.
    Massor med styrkekramar till dig, du är stark och kommer klara det här!

  3. Jippi! Jag har inte läst din blogg på några veckor, så när jag kikade in här nu blev jag mer än glatt överraskad=) Keep up the good work, du är STARK, och du förtjänar GLÄDJE i ditt liv!

  4. Åh Jessica du är så vacker med matchande själ! Jag vet att du kanske tycker att du ser ”stor” ut men trots att du kanske gått upp lite (vet inte men vill att du gör det så du inte går sönder) men du ser då ömtålig ut. Jag hoppas att du fortsätter sparka äs! Du är grym! Tusen kramar ♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>