stjärnor en fredag

Såhär har jag gått klädd idag. Skor från Din Sko, tröja från New Yorker och strumpbyxor från Tradera (finns även på ebay). Skorna syns inte så bra på bilden men jag har visat dem bättre här och ja, jag vet att min lugg håller på att bli på tok för lång 😉

stjärnor

11 reaktion på “stjärnor en fredag

 1. åh vad kul med outfit-inlägg igen! kämpa på fina du, (men det är så mycket finare och vackrare med friskhet! den friska du skiner det om, snart är hon tillbaka!) kramar!!

  • Du är fan inte klokt. Jag vill bara spy på dig. Jessica kämpar mot en ätstörning, ätstörningar är dödliga. Jag har själv ätstörningar och vet hur mycket sådana kommentarer känns. Det triggar nåt fruktansvärt. Usch. Hoppas du har riktigt dåligt samvete.

   Jessica, du är bäst och jag älskar dig <3
   Kram Sassi

 2. Hej! Jag känner inte dig, men jag läser här ibland. Du verkar vara en sån varm och trevlig person! Och jag uppskattar din öppenhet kring psykisk ohälsa, det är uppfriskande och livsviktigt!

  Jag vill bara säga att, hang in there. Jag är 24 år och har varit frisk i 4 år nu, efter en 6 års kamp. Jag är inte bara okej, jag är frisk på riktigt. Jag läser på universitetet, har besökt tre världsdelar och är sambo med världens finaste man och idag åt jag en pizza med champinjoner – och sen rullade jag in mig i en filt.

 3. Får fullständig hjärnblödning på kommentarer som den från anonym.
  HUR kan man säga så till en ätstörd människa? Jag förstår verkligen inte.

  Jessica, jag har sagt det en gång och jag säger det igen: Du är alltid jättefin, men finast var du när du låg på en normal vikt. Det spelar ingen roll hur många kg du går ner för det syns i dina ögon att du inte mår bra. Och hälsa är vackert. Ser man att någon mår bra skiner det liksom kring hen.
  Lyssna inte på idioter eller på demonerna i huvudet. Kämpa åt rätt håll.
  You can do it darling.
  Kramar

 4. Anonym: Vet du att dina ord du skrivit kan vara riktigt farliga? Jessica kämpar mot en ätstörning, en dödlig sjukdom! Visst du får tycka vad du vill. Men håll gärna inne såna där idiotiska kommentarer!

  Kram till dig Jessica!

 5. Fina vännen. Jag blir ledsen av att se bilen på dig :( du har blivit så smal!
  Jag som trodde att du var på väg ur sjukdomen en gång för alla!
  Tråkigt att se!
  Hoppas att du hittar motivationen igen för att gå upp i vilt igen och bli frisk!
  Hejar på dig igen! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>