första advent och en underbar helg

förstaadventJag har haft en så himla mysig första advent. När mörkret började komma åkte vi in till Kristianstad och myste. Åt lussebullar i kylan och njöt av alla fina ljus. Nu på kvällen har vi adventsfikat här på behandlingshemmet med glögg, pepparkakor och ännu mer lussebullar.

Den här helgen har varit så bra. Tidigare har lördag & söndag varit mina värsta svältdagar. Framförallt söndagarna har varit jobbiga då jag fysiskt har mått dåligt. Varit så trött, matt och yr att jag inte har orkat någonting. Då jag levt i en svältdimma. Den här helgen har jag varit pigg och det var första helgen på flera månader. Och det känns så otroligt skönt och jag ångrar inte mitt beslut alls, inte ens lite. Jag är bara glad och lycklig för att jag äter igen, för att jag mår fysiskt bättre och för att jag njuter av livet.

7 reaktion på “första advent och en underbar helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>