ett fint välkomnande

20131204-170547.jpg
Möttes vid tåget av min älskade syster och svåger. Vi hann med en snabbfika och nu är jag på väg hem till mamma & pappa!

Jag kommer aldrig kunna beskriva lyckan jag känner när tåget rullar in i Göteborg. Trots att Skåne och behandlingshemmet är mitt hem nu så värker hjärtat varje dag i saknaden till familjen, Göteborg och vännerna. Jag har inte träffat de flesta av mina vänner sedan i MARS!! Det är sjukt, hemskt och sorgligt. Jag hoppas att jag ska få må bra under 2014 så att jag kan komma hem mer. Det måste bli så!

10 reaktion på “ett fint välkomnande

  1. Haha, vilken bild! 😉 det var så himla underbart att äntligen få krama dig igen! Och om några timmar ses vi igen!! 😀 <3<3<3

  2. Hej, kollat lite i din blogg och insett att du bor på samma b-hem som jag gjorde för många år sedan, jag var 16 när jag kom dit. Kan bara peppa dig att livet kan bli underbart, idag är jag gift varit självskadefri i 6 år, är gift bor i radhus, studerar på högskola och har en underbar hund. Jag minns hur svårt det var att leva det livet men nu är jag sjukt stolt över mig själv och har gjort en underbar resa så fortsätt kämpa så kommer du dit du vill i livet du oxå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>