utmaning till max

20131204-131003.jpg
Idag fick jag bestämma lunch innan jag skulle med tåget och för att det är så jävla kul att utmana sig själv och banka ihjäl ätstörningen valde jag mcdonalds! Och jag vann. Varje dag vinner jag!

20 reaktion på “utmaning till max

  1. Starkt jobbat! Men hur kan de vara att på en vecka verkar allt bra igen? Man blir inte frisk bara sådär. Och utan ångest med mera.

  2. Åh, det är så härligt att se dig glad igen! Du glädjer mig med din kämparglöd och nyfunna glädje för livet igen, du är bäst att vara stark oavsett vad :)

  3. Håller med kommentaren där uppe, hur kan allt bli bra så snabbt? Man går inte från att ha en ätstörning till att kunna äta på McDonalds på en vecka lixom

      • Håller med dig Jessica! Bara för att du äter på donken så betyder inte de att allt är bra! När jag var 20 år så hade jag ätstörningar, jag vill inte prata vikt och BMI men jag va gravt underviktig.. Trots att jag då brottades med äs tankar så åt jag på donken, Max, burgerking och kina mat (friterad kyckling m currysås och stekta nudlar!) Jag älskar ”fet mat” typ donken och sånt… Kämpa på Jessica! Kram! <3

  4. Tycker kommentarerna ovan är helt dumma! Alla ätstörningar yttrar sig på olika sätt. När jag var som sjukast hade jag lättare att äta choklad, ”skräpmat” och chips, trots detta var jag inlagd på sjukhus med ett bmi på 10. Att äta på mc donalds betyder knappast att man är frisk. Tycker du är jättestark som kämpar tjejen! Kram på dig :)

  5. Åh kära du, du är bäst. du valde livet. det är svårt, med det är det absolut värt. Bra jobbat tjejen, keep going! 😀

  6. Du är grym! Jag är så imponerad över hur stark du är och bara vågar utmana ätstörningen sådär, det är något jag önskar att jag kunde. Du är väldigt inspirerande och motiverande för mig och säkert för många andra i liknande situationer. Kom ihåg att du är fin, stark och värdefull. Det kommer bli bra igen! Kramar

  7. Du är så grymt jävla bra du kämpar så bra blir så glad för din skull å ha det jätte bra i göteborg kramar louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>