framsteg och fika

fika

Idag har jag och mitt bästa team varit och firat genom en fika. Vi har firat att jag är tillbaka i livet, att jag äter, skrattar, ser framåt och mår bra. Jag har fått höra att jag ser friskare ut, är inte lika blek som när jag var inne i svälten. Dessutom är mitt träningsförbud borttaget och jag får nu ta en promenad ibland vilket är en enorm frihet då det innebär att jag får gå till affären själv! Hurra på det och på den goda kanelbullen jag precis åt!

18 reaktion på “framsteg och fika

 1. Härligt! Du är så jävla bra alltså!
  Jag har förresten varit sugen på kanelbulle i flera dagar men inte lyckats hitta någon som ser god ut :/
  Måste också bara säga att du verkligen är en förebild, så otroligt stark och att du kämpar genom allt du går igenom, och samtidigt stöttar andra så mycket som du gör, är HELT fantastiskt!

 2. gick in här för första gången nu när du hade kommenterat hos mig, och jag måste bara säga att guuud vilken bra blogg du har! har själv lidit av ätstörningar till o från i ett par år, och trots att det aldrig gått så långt som det verkar gjort för dig är det ändå underbart o läsa att du tagit dig så långt! duktig du är!

 3. Det är så kul att läsa att det går bättre å bättre för dej man glödjs verkligen med dej många kramar louise

 4. sv; jo, det vet jag mycket väl tyvärr, men jag jobbar på den också och hoppas att äsmonstret inte tar över för mycket. jag hoppas att jag kan hitta balansen någon gång.

  vad härligt att läsa att du är på rätt köl iallafall, ta hand om dig!

 5. Hej! Jag håller på med en novell i skolan och håller på att göra lite efterforskning om Epilepsi. Därmed hamnade jag här.

  Jag blir så himla glad när jag läser allt du har skrivit. Det är otroligt så stark du har varit, och du är verkligen en stor inspiration. Fantastiskt att du mår bättre!

  Var tvungen säga det, och fortsätt kämpa! Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>