julgodis

bild (5)Dagarna innan jul är så mysiga här på behandlingshemmet. Vi bakar, fikar och dricker julmust mest hela tiden. Idag har jag gjort det godaste och enklaste julgodis jag vet – rischoklad! För er som inte vet så är det bara att smälta valfri chokladsort i vattenbad och sedan blanda i puffat ris i den mängd man vill ha, klicka ut i söta formar eller lägga på bakplåtspapper och sedan slänga in i kylen! Imorgon ska jag göra pepparkakskolor och alltihopa ska jag ta med mig hem till familjen över jul.

Jag vill också säga att jag mår bra igen. I torsdags hade jag ju en liten borderlinesvacka men den gick över lika fort som den kom. Livet flyter på, jag mår bra och kommande vecka kommer gå SÅ HIMLA FORT. Sen ska jag hem till Göteborg över jul och jag längtar så jag håller på att dö. Ja, livet är fint!

13 reaktion på “julgodis

  1. Åh, tusen tack för din fina kommentar på bloggen! Jag svarade på den i ett enskilt inlägg faktiskt :) Åh, önskar jag kände dig. Det känns som du är så jääääkla lik mig. Läste svaren i din frågestund, det är som att jag själv skrivit dem. Önskar dock att jag också var på behandling. Vi julbakar aldrig hemma. Blir så ledsen när jag går in på andras bloggar och de julbakar och sånt… Verkar så mysigt :( Hur ska du fira jul föresten? På behandlingshem? KRAM på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>