min jourmejl

Fem dagar och cirka tio timmar har jag den här veckan suttit framför min alldeles egna jourmejl. Under alla månader som jag nu varit sjuk blev såklart mejlen drabbad. För hur ska man orka hjälpa andra när man själv mår dåligt? Den här veckan har jag svarat på mejl efter mejl och tagit ikapp mig från alla sjuka månader och det känns verkligen bra! Som att det jag lever för börjar komma tillbaka. Det får mig också att förstå att det var värt det, att börja äta igen. Såklart som fan att jag var ledsen och mådde dåligt under flera månader när en stor del av mig försvann. Att hjälpa andra.

När jag valde att starta jourmejlen var de flesta väldigt tveksamma, och många är det fortfarande. Jag är glad för att jag gång på gång går min egen väg, lyssnar på mitt hjärta, min vilja. Att jag får följa med i flera hundratals människors liv genom mejlen är fantastiskt och ganska obeskrivligt. I över ett år nu har drivit jourmejlen, och jag kan utan överdrift säga att det är det absolut bästa jag har gjort i mitt liv.

Jag ville mest säga det till er. Hur glad jag är och hur meningsfullt mitt liv känns. Utan min jourmejl är jag mest halv.

jourmejl

7 reaktion på “min jourmejl

  1. åh va roligt att du hittade till min blogg, så jag kunde hitta till din. Ledsen att du har haft de så tufft i så många år, och hoppas verkligen de vänder så framtiden är ljus för din del.. Så himla fin människa du är som hjälper andra! *High five*!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>