julfirande dag två

julstrumporIdag har jag gått runt i mina nya julstrumpor hela dagen och haft det så mysigt. Vi bestämde oss för att ha en chilldag på behandlingshemmet och har mest ätit julgodis och spelat kort. På eftermiddagen hade vi julklappsutdelning och trots att jag egentligen inte tar emot presenter så fick jag ändå några julklappar av behandlingshemmet. Sedan var vi spelat jullåtar på gitarr, ätit ännu mer godis och bara myst.

Det känns så himla konstigt att det är julafton på tisdag då jag i två hela dagar nu har firat jul och ätit julbord. Det känns som att julen är över för i år och egentligen har den inte börjat än, haha. Men mysigt är det! Ikväll ska jag precis som alla andra kvällar den här veckan jobba med jourmejlen. Då jag ska ta julpaus nästa vecka vill jag jobba extra mycket den här veckan!

Puss finisar.

4 reaktion på “julfirande dag två

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>