permisförberedelser

bild (11)1

I helgen har jag mest tvättat, städat, packat och fixat. För imorgon åker jag till gbg och det känns så himla skönt. En hel veckans permis som jag inte har haft sedan i mars. Datorn följer med mig den här gången då jag ska jobba lite under julveckan så självklart ska ni få följa med i hur jag har det! åh nu vill jag bara komma hem.

10 reaktion på “permisförberedelser

 1. doc martens <3
  Stålhätta?
  köpte mina för elva år sedan. stora debatter om vilken färg man skulle ha på skosnören. vita eller röda eller svarta. och såklart om man skulle ha stålhätta (vilket jag hade)
  idag har ju var och varannan person doc martens i olika färger osv men en gång i tiden var det lite annorlunda. punk vs skin.
  fina minnen. :)
  ha det så kul på permisen!

 2. Åh det är nästan så jag fäller en tår för att jag är så glaaad för din skull! Fyfan vilken lycka det borde få vara att få komma HEM! Och jag älskarälskar din blogg, kan inte sluta läsa.. Vet inte om du hittat min/vet vem jag är. Linnea, 18 år, Skriver öppet om min ätstörning UNS, om min depression, och om hur de är att väga 35 kilo och va nära döden varje dag……
  Vill bli inlagd, men får se hur det blir efter nyår.. Kram på dig, du verkar så jävla stark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>