det där fruktade beviset

Det krävdes ungefär en månad av bra matintag för att kroppen skulle börja må bättre och mensen skulle komma tillbaka. Det där fruktade, ett bevis på att det fysiska är okej. Den här gången känns det faktiskt okej och bra. För jag vill ha en frisk kropp som fungerar. Jag vill ha ett liv som fungerar. Men det känns konstigt. I november höll jag på att döda mig själv genom att sluta dricka, en månad senare bevisar kroppen att den mår någorlunda bra. Jag tycker också synd om min kropp. Jag vet inte hur många gånger jag har haft det såhär de senaste åren. Kroppen måste ju undra vad som händer. Jag hoppas att jag kan vara snäll mot den nu i all framtid, det är den värd.

Jag har pratat om ätstörningar och mens innan och tänkte dela klipper med er igen.

[videofyme id=”2473005″ class=”aligncenter”]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>