en underbar dag i underbara gbg

gbg

Min stackars syster har jobbat två dagar nu så imorse åt jag och Mattias frukost på stan och vi fick även sällskap av Jonas ett tag. När vi satt på Fröken Olsson kom Carolina fram, tjejen som jag samarbetade med i projektet om sjukvårdspolitik som jag berättade om här. Jag kan inte med ord beskriva hur underbar det är att ”springa på någon”. I skåne händer det nästan aldrig då jag inte känner någon där. När jag hade sagt hejdå till grabbarna sprang jag på Julia som jag träffade igår. Ja, att springa på någon är det bästa som finns! I alla fall när man inte är van vid det.

gbg2

Runt lunch träffade jag min älskade Sara. Min kära underbara vän jag mötte på sjukhuset en tuff tid tjugohundraelva. Vi har ätit, shoppat, fikat UTE, pratat om allt och inget, kramats och känt att livet är värt att kämpa för. Jag har inte träffat Sara sedan mars så det var verkligen verkligen på tiden! Har saknat henne så.

Idag när jag var på stan hände också en så bra och fin sak. En av mina bloggläsare som jag dessutom har kontakt med via jourmejlen kom fram till mig och att få träffa henne värmde verkligen i mitt hjärta. Sedan har jag varit med på första ”kändisfotot” också då tjejen ville ha en bild på oss tillsammans 😉 Så underbart det är att träffa ER!

6 reaktion på “en underbar dag i underbara gbg

  1. Åh det låter ju verkligen hur fint som helst! Att springa på folk man känner är så himla bra. Tror det är därför jag trivs så bra i staden jag bor i nu. Här kan jag knappt ta en promenad utan att träffa nån fin person. :)

  2. Oj, snubblade in på denna bloggen av misstag och såg att jag kände igen dig som den söta kassörskan på Kvantum vars kö jag alltid ställde mig i! Ha det fint och lycka till framöver! /Magnus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>