en dröm

Ibland. Då och då men ganska sällan kan jag få självskadetankar, längtan, impulser. Inatt drömde jag att jag skar mig i handleden. Allt var så verkligt. Jag hade varit fri lika länge som nu, och sedan föll jag dit igen. Det var hemskt. Fruktansvärt hemskt och varje gång jag får en självskadelängtan kommer jag tänka tillbaka på känslan jag hade i drömmen. För det är aldrig värt det, att skada sig själv.

5 reaktion på “en dröm

  1. jag har haft mkt drömmar om självskador medans jag skadade mig och även efter. oftast handlade det om att andra hade skadat sig. ibland betraktade jag dem bara. ibland försökte jag få dem att gå till akuten eller handkirurgen. det brukade inte gå. nån natt drömde jag att jag och ett gäng med personer brände oss på händerna. det hände också att jag drömde om mkt allvarliga självskador som man inte bör skriva.

    en natt drömde jag att jag satt med ett rakblad tryckt mot handleden och velade fram och tillbaka. ska jag? ska jag inte? och då vaknade jag, innan jag bestämt mig. men jag hade en känsla när jag vaknade av att jag bestämde mig för att göra det. den dagen gjorde jag precis som i drömmen. men jag sa nej.

    ibland har jag drömt att jag skadat mig men inte hittat dit jag skulle. inte hittat rätt avdelning eller mottagning. jag har irrat runt utan att veta vart jag skulle gå.

    alla dessa drömmar har varit hemskt otäcka, men jag tror att med tiden kommer de försvinna. hoppas.

    kram på dig! jag tror på dig, att du kan klara dig utan att skada dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>