nittio år och trött på det där

Idag har vi firat min älskade morfar som fyller nittio år! Det har varit en underbart trevlig middag med släkten och dessutom en så himla fin restaurang – Långedrags Värdshus som ligger alldeles vid havet.

Jag kommer kunna leva på den här stunden länge, men just nu känner jag mig ganska ledsen av privata skäl och att åka tillbaka till skitskåne imorgon bitti känns så himla jobbigt. Jag orkar verkligen inte åka tillbaka till behandlingshemmet där sjukdomarna sitter i väggarna. Jag vill bara leva normalt och umgås med dem jag älskar. Jag är så trött på allt som heter sjukdom, vård och problem. Jag vill inte vara med i det livet längre. Jag vill bara få vara jag, glada Jessica. Hon som inte behöver dygnet-runt vård. Hon som jag älskar. Hon som lever i Jönköping i sin egna lägenhet och läser till sjuksköterska. STÅ UT JESSICA.

morfarmorfar

Orkar inte utan dig morfar.

5 reaktion på “nittio år och trött på det där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>